Тъмен

Анализирам епизода за село Шишенци 

Абониране
Показвания 528 хил.
98% 5 200 75

Вижте какви детайли открихте в епизода ми за село Шишенци! 🤯 Някои от тях са наистина озадачаващи, за други може би има елементарно обяснение. Ще чуете и личното ми мнение за звуците, които чухме онази нощ.
📹 Видеото от канала на Georgi Arangelov: bgbin.info/code/video/f6h_paqirNDZnao.html
В BGbin, а и не само, има десетки видеа на хора, които са посещавали село Шишенци и са записвали различни по характер звуци. Може да изгледате някои от тях и да се запознаете по-добре.
🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash4" и 3% от техника с "Clash4PC" - ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​
📘 Поръчай НОВАТА ми книга "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" с отстъпка тук: bit.ly/3lqComy​​​​​​
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR​​​​​​​
📗 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI​​​​
Реших да седна и да направя пълен анализ на епизода за село Шишенци, като го гледам от начало до края, но само на най-интересните моменти. Успоредно с това ще ви разказвам допълнителни неща и преживявания във времето прекарано там.
Звуците във видеото са подсилвани, чистени и наслагвани, доколкото позволяват непрофесионалните ми възможности по звукообработка. Постарал съм се да са доловими от зрителите и за това каня видеото да се гледа със слушалки.
Социални мрежи:
✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com
Аз лично съм скептик и мисля, че това са животни. Може да са чакали или птици, няма как да преценим, тъй като източника не е видим. За вторите звуци, така наречените тъпани, по-скоро мисля, че това е далечно пукане на гора или удар на врата в каса. Отново искам да повторя, че е подсилен и наслагвам с програма, за да мога да го пресъздам максимално реално и вие да усетите, това което ние чухме на живо.
Отделно, след излъчването на епизода, много от вас ми писаха мейли, съобщения и коментари за различни неща, които са забелязали във видеото ми за село Шишенци. В определени минути се чуват или виждат странни неща, които ще дискутираме днес.
Надявам се този анализ на филмът ми от село Шишенци да ви хареса и ако е така, може да оставите по един палец нагоре в подкрепа!

Развлечения

Публикуван на

 

2.03.2021 г.

Споделяне:

Споделяне:

Изтегли:

Зарежда връзки.....

Добавяне към:

Любими
За гледане по-късно
Коментари 100   
The Clashers
The Clashers преди месец
Как сте? Всичко наред? 😀 Гледайте видеото до край, защото има някои много интересни моменти! 🙃 Ако Ви е било интересно може да оставите по един лайк 👍 и да споделите! Малко като реакция се получи, но смятам, че ще научите някои неща, които сте пропуснали! ❤️
бяла лястовица
бяла лястовица преди 2 дни
Аз съм чувала в къщи около мен и под дивана писък на животно.Никои нямаше в къщата ,нито от вън се чува ,беше доста силно като писукане на птица и в този момент ми се отвори сама вратата на хола,всичко беше затворено ,прозорци и дръжката на вратата ми правеше напред назад !Изтръпнах тогава това беше 2016година не бих забравила в 10ч сутринта .
бяла лястовица
бяла лястовица преди 3 дни
@Nadia Andreeva вярвам
Nadia Andreeva
Nadia Andreeva преди 3 дни
Слави духовете могат да издават различни звуци.При майка издаваше звуци на мишка и чукаше в пространството като с чук отдалече.Така също могат и да се появяват в различни образи.
бяла лястовица
бяла лястовица преди 7 дни
@Георги Богданов може да са рептили а?
бяла лястовица
бяла лястовица преди 7 дни
@Калоян Хабов да
Кикич Георгиева
Слави,теб не те ли беше малко страх 😄
Stefani Milenova
Stefani Milenova преди 6 часа
Според мен това зад теп са самодиви
Storm
Storm преди 20 часа
Ама ти сериозно ли не виждаш какво си заснел със нощната камера на 40:23 зад храстите. Я се огледай специфично във сулуета зад храстите. Това нещо е нещото което ти идва от долу от земята от където ти идва светлината и изчезва, точно за кадър, два, даже няма и секунда аз съм го пропуснал във епизода но ти го виждаш. И ти спираш на тоя кадър няколко пъти, не виждаш ли спецфичния силует на ръката и на светещите очи които се крият зад храста... много странно че не си забелязал това въпреки че го спираш на няколко пъти. От това нещо ме побиха тръпки и съм на 99% сигурен че това същото нещо е нещотото което е прошепнало "Зад теб." , то даже се усеща от видеото страховитата енергия. Наистина имаш нужда от Емпат на такива пътешествия защотото те най точно ще те напътстват от къде е усещането за тъмните емоции и присъствия. Например когато трябваше да направиш избора налява или надясно, то се усеща че правилният избор е бил надясно, там беше най големата ти грешка по време на заснемането. Ако беше тръгнал надясно, щеше да станеш свидетел на нещо много по зловещо и тъмно, просто енергията беше изключително силна от дясно а не отляво както ти избра. Сериозен съвет Слави, ако ходиш пак там да правиш такива снимки или на други такива места. Вземи си Емпат, истински Емпат. Те ще те напътстват и обясняват най добре какво се случва и накъде трябва да гледаш.
Polina Stefanova
Polina Stefanova преди 21 час
Много се надявам да направите отново запис от това място и вече с по-добра техника. Изключително интересно ми беше да гледам видеото.
Валя Колева
Валя Колева преди ден
Може ли лятото са доида и аз със вас
My view on life-Animated
My view on life-Animated преди ден
Слушайте сега моята теория! Какво ако това е някаква вековна шега от едно от семействата там. Например: Преди 100/150 години на някакъв дядо му е доскочало вечерта и е почнал да се разцепва на тъпана и флейтата в 10 часа. На другия ден съседите са дошли и са му рекли: Абе Ванка вчера не можах да спя, нещо цяла нощ тропаше. Ванка: А верно ли?(подхилкващ се тон) Съсед: Да бе верно! И от тогава Ванката всяка вечер тропа и се смее докато съседите му плачат и се боят. Но има и още нещо Всички ще си кажете: Добре де тогава как продължава 100 години това И тук идва синът на Ванката Когато дядото започнал да изнемощява предал шегата си на сина си. Рекъл му: Ванка jr в това семейство имаме шега която гласи: всяка вечер към 10 - 12 часа почвай да свириш с пълна сила на флейтата и на тъпана. Ако си заспал няма проблем ще пропуснеш един ден. И така вековната шега тероризира селяните от години насам!
Мариян Василев
Мариян Василев преди ден
Звучи логично!
iveta borisova
iveta borisova преди 2 дни
Имам книгата ти
iveta borisova
iveta borisova преди 2 дни
Имаше звук който казва зад теб. Дано си го чул
iveta borisova
iveta borisova преди 2 дни
Ее
Димитър Илиев
Димитър Илиев преди 3 дни
Рая май ви записва на телефона и баща ми на път за Рибен до къщата ги е чул
bulgaria game
bulgaria game преди 4 дни
Аз чух зъвуци
Svetlin Parvanov
Svetlin Parvanov преди 4 дни
Слави аз си мисля, че тези светлини са свързани със звуците , защото когато си бил застанал на прозореца, може би тогава за светнали.🤔🤔🤨
ismail muhamed
ismail muhamed преди 5 дни
Направете втора серия но вечерта стойте навън. Сложете камери на гроба да снима.и на чешмата една.
ismail muhamed
ismail muhamed преди 5 дни
Аз чух първо гласове после тъпан.
Теодора Беева
Теодора Беева преди 5 дни
Kogato se chu tova zad teb men me hvana strah i zvuchi tochno kato jenski glas zaatova ne mislq che e nqkoi ot vas koito bqhte navun
Симеон Йорданов
Симеон Йорданов преди 5 дни
Очакваме и лятото епизод много си як продължавай все така
Валентина Ангелова
Слави на. - 19:06 има в храста от ляво има някакво животно нещо като жаба моля те погледни в - 19:06💙❤️💙❤️
vivian zaharieva
vivian zaharieva преди 6 дни
Там кадето всичко става светло по на прет има една сенчеста фигора в 40 31 секунда
vivian zaharieva
vivian zaharieva преди 6 дни
Там където става всичко светло се появява една
vivian zaharieva
vivian zaharieva преди 6 дни
Там където става всичко светло се появява една сенчеста фигура която една глава
vivian zaharieva
vivian zaharieva преди 6 дни
Там където става всичко цветно има една седмица с тъпи гора
vivian zaharieva
vivian zaharieva преди 6 дни
Q
Lidiya Michel
Lidiya Michel преди 6 дни
👍👍🦊
Victoria Slavova
Victoria Slavova преди 6 дни
Само аз ли гледам коментарите защото ме е страх😃✌🏻
бяла лястовица
бяла лястовица преди 7 дни
Вярвам !
meliha sali
meliha sali преди 7 дни
Това е паранормално 😨😨😨😨😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱
Maria Dimitrova
Maria Dimitrova преди 7 дни
Ще очакваме нов епизод от Шишенци през лятото с по-добра техника и подготовка.🎥 Беше изключително интересно, благодаря за видеото! 🤗 Продължавай да снимаш подобни епизоди! Много бих се радвала да видя още видеа от други мистериозни локации, включително и известни с паранормални активности! 🤔 Евала за смелостта, аз само докато ви гледах как обикаляте селото ме побиваха тръпки. 👏💪
Viktor Mladenov
Viktor Mladenov преди 7 дни
интересни неща и интересни кадри .. звука който се чува отвън когато излизате 22:42 мин на клипа .. за мен лично е на животно и по-точно на сръндак,чувал съм го много пъти и ми е наистина познат,и когато излезнахте и се раздвижихте според мен животното ви усети и затова спря да издава звук .. това е мойто мнение :)))
xXshimoo_89Xx
xXshimoo_89Xx преди 7 дни
аз съм на 132 км от село шишенци кой може да познае къде живея?
Vasil Vasilev
Vasil Vasilev преди 7 дни
Помня когато слави имаше wallpaper на канала му и wallpaper-ра беше от clash of clans (Извинете ако не разбрахте почвам да забравям български от както почнах да живея в англия приятели) 🙃😅
Aleksandar Matev
Aleksandar Matev преди 8 дни
БРАВО 1MIL SUBSCRIBERS!!!
Stancho Petrov
Stancho Petrov преди 8 дни
Слави клипът е супер дано и твоита дъщеричка да стане като теб
Queen Elisza
Queen Elisza преди 8 дни
На онова зад теб пробляска нещо бяло
Радост Николова
Радост Николова преди 8 дни
Може да проверите призрачната жена от Лесово.
Hristiqna Kostadinova
Hristiqna Kostadinova преди 9 дни
За мен "писъците" са звуците на листата на дърветата, развени от вятъра, чувала съм същото не веднъж, както и "тъпаните", чувала съм този звук, идващ от огъващите се или блъскащи се в стена, например, капаци на казаните по улиците или ламаринени листи. Може и тези звуци да не са с такъв произход, но ясно и отчетливо ми излиза в съзнанието тази картинка, когато слушам записа от клипа. Страхотен клип иначе!
Vercheto MG
Vercheto MG преди 9 дни
В моето село има чакали и къщата ни е точно до гората на няколко крачки. Вият чакали и ще ви кажа, че звуците от релани чакали и тези, които вие чувате са напълно различни. Знам какви са и мога да направя тази разлика наистина. Затова тези звуци, които вие чувате през цялото време НЕ са от чакали.
Djeki Bosa
Djeki Bosa преди 9 дни
Здравите там шум на слаба чул см
Milen Ivanov
Milen Ivanov преди 9 дни
много ми хареса видеото. на въпроса дали искаме още един епизод от там - Разбира се че да , с голям интерес ще очакваме.
Станка Димова
Станка Димова преди 10 дни
МОЖЕ ЛИ ОЩЕ ТАКИВА ВИДЕА ОЩЕ В НЯКОЙ ДРУГИ СЕЛА ИЛИ ГРАДОВЕ
Pesho Nikolov
Pesho Nikolov преди 10 дни
ДА НЕ СЕ ОБЪРКАШ ТИ КАЗА ТИХО НАЛИ НЕ САМО ДИВИТЕ
Pesho Nikolov
Pesho Nikolov преди 10 дни
ТИ КОГАТО ПОКАЗА СЪС ПРЪСТ ВИДЯХ СЪМУ ДИВА НА ХРАСТИТЕ КАЗВАШЕ ТИХО ТИХО И РОКАЗА НА ЛЯВО ПРЪСТ НЯКЪДЕ КЪМ 30:07
Нели Димитрова
Нели Димитрова преди 11 дни
Чу се гласът,, за теб,, май казва а не,, зад теб,,!!!
MHA texting stories
MHA texting stories преди 11 дни
Хвана ме страх когато чух "изчакай" На 29:28 и на 29:57 отново зад теб...
Янко Лозанов Yanko Lozanov
Не е "ЗаД теб"! Казва "ЗА ТЕБ"!
Asen D
Asen D преди 11 дни
Адмирации за двете видеа и цялото ви старание и работа!Чакали със сигурност има,но ако наистина се чуват тъпани,тогава е различно и не можи да се обърка с воя на чакали.
Desislava Goranova
Desislava Goranova преди 13 дни
Трябва да се върнете там и да останете за повече време! Със сигурност ще заснемате повече неща! ❤❤❤
Miro Borisov
Miro Borisov преди 14 дни
Супер искаме, искаме
Eva Zhiyanski
Eva Zhiyanski преди 15 дни
Един от кадрите се виждаха вашите сянко като женски
Stanimir Dimitrov
Stanimir Dimitrov преди 15 дни
29.28
Krisaka
Krisaka преди 15 дни
САМО НЕГРИ
Iza BGAngel
Iza BGAngel преди 16 дни
Слави нашето предположение с моите приятели в 29мин е че това са Самодиви в храстите
Алиа Акмарал
Алиа Акмарал преди 16 дни
Моля направи пак за Шишенци много ми хареса!
Jasonn M
Jasonn M преди 16 дни
Искаме лятото пак, задължително! Страхотни сте!
Diqna Surcheva
Diqna Surcheva преди 17 дни
40мин и 40 сек на обобщеното видео ясно си се вижда човек,доста висок
Марина Ивова
Марина Ивова преди 17 дни
Чух унува туп туп като един далечен барабан гугато викаше ей го пак.
Zlatina Ilieva
Zlatina Ilieva преди 18 дни
Искам🙃😉
Христина Христова
Като някакъв призрак
Христина Христова
Когато светлини те сфедкаха малко по назад личеше все едно има някаква глава която,глава,бяла глава която наднича!
Христина Христова
Когато светлини те сведкаха
Cveti Ivanova
Cveti Ivanova преди 19 дни
Мога да ви дам идея, ако пак решите да посетите селото, да си вземете два хронометъра. Включвате ги едновременно докато сте в къщата и единия го оставяте в стаята, а другия го носите с вас докато обикаляте улиците. Като се приберете обратно в къщата, сверете двата хронометъра дали има разлика в отчетеното време.
Лориян Vaseva
Лориян Vaseva преди 19 дни
Да
Gergana Georgieva
Gergana Georgieva преди 19 дни
И аз не вярвам в нещо ако не го видя. Ако са звуци от врата или нещо което пука като дърво най-вероятно ще се чува цяла вечер, не няколко минути за цяла вечер.
Valentina Ilcheva
Valentina Ilcheva преди 19 дни
Слави чух 3 зад теб на 29:57
Маргарита Стайкова
Тъй под карантина съм на вила извън града сама ... аз тая вечер няма да спя
цвети Николова
цвети Николова преди 19 дни
Слави аз имам приятел който твърди че е виждам Самодивите докато е минавал с колата спрял е на пътя и те са минали пред колата.
Маргарита Стайкова
И овните сме мн недоверчиви като вас девите
Niki Niko
Niki Niko преди 19 дни
Отидете в с.Добрина Провадийско там също има легенда за тази свадба и тези звуци ,дядо ми незнайно защо също носеше чесън в джоба си..а има и още легенди за заровено злато в могили и в самите скали ..много интересни историйки има 🤗🥰
petar petrov
petar petrov преди 19 дни
Звукът е физическо явление и няма логика без материален звукоизточник той да се създаде. Музикант съм и държа много на това твърдение но не изключвам възможността той да възникне в резултат на невидим нематериален източник. Прагматичните хора не биха повярвали но явно нещата не стоят с всичко точно така. Вземете Баба Ванга например тя е чувала глас в умът си който не е в резултат на външен източник. Чувала е и гласовете на починали хора по нейни думи и това всички го знаем. Когато гледам видео като това винаги мога да допусна възможността то да бъде фалшифицирано с цел сензация. Въпреки това допускам да е истинско и странните звуци да са от невидим нематериален източник. Слави поздравявам те и те подкрепям ако си решил през лятото да повториш пътуването си до там и отново да снимаш. Недей да си обясняваш случилото с прагматични неща. На всички ни е ясно, че чутото е отвъд прагматичното и дори да не е удобно за нас и да ни плаши се налага да го приемем. Искам към коментара ми да добавя, че мой приятел е чувал ясно стъпки на някой който се доближава докато се е прибирал по улиците на един от най-емблематичните ни за историята български градове а по улиците не е имало абсолютно никой. Не искам да назовавам името на градът ( простете ми ). Това нещо се е случвало многократно. Само защото не съм присъствал или не е записано не означава, че няма основание да му вярвам. Разказвали са ми за други подобни истории, които са в пъти по необясними и не искам да плаша никой. Това че аз не съм бил свидетел съвсем не означава, че не трябва да вярвам. Простете ми но разказите, които съм чувал са били от много искрени хора. За мен тези неща съществуват въпреки, че никога не съм бил свидетел и на мен не ми се е случвало. Бъдете здрави, всичко добро и не се плашете от нищо ! Слави още един път поздравления, че си искал да докажеш нещо за което само се говори. Не спирай ! Ще очаквам отново с нетърпение до следващия път. Успех ! :)
Jasmin Kalchev
Jasmin Kalchev преди 19 дни
Здравей Слави.Имам предложение когато ходите в Шишенци през лятото да сте група от няколко човека,ако имам възможност бих дошъл, но според мен неспокойните души всички звуци и изображения трябва да е мястото на Кървавата сватба.Тези мъртви души витаят винаги било до гробища и мястото на сватбата само през нощта.На мен ми е интересен този феномен.Надявам се да обявиш дата за Шишенци
Ditto Fate
Ditto Fate преди 19 дни
Е с този очи в пещерата вече прекалихте. Поне да ги бяхте лепнали по-реалистично в post-editing-а. >,>
Qnica Todorova
Qnica Todorova преди 19 дни
ХЕЙ ТУК ЛИ СИ СЛАВИ
Qnica Todorova
Qnica Todorova преди 19 дни
ТУКЛИ СИ СЛАВИ
Qnica Todorova
Qnica Todorova преди 19 дни
Слави, тук ли е
Qnica Todorova
Qnica Todorova преди 19 дни
З,Д,Р
Qnica Todorova
Qnica Todorova преди 19 дни
Слави
Niki Stanev
Niki Stanev преди 19 дни
Много си як
Sevginar Yasharova
Sevginar Yasharova преди 20 дни
I bqha vikove na jeni suriya vikove syakas inasilvat jena
Алекс Илиева
Алекс Илиева преди 20 дни
Искам един епизод за Батак
Александър Илиев
Александър Илиев преди 20 дни
нека идва лятото бързо защото е много яко давай
whiskey 4587
whiskey 4587 преди 20 дни
33 минута и 33 секунда, коментара на човека е много на място. Както и по рано казах в предното видео. Колкото до звуците, никакъв чакал и позната птица не издава подобни звуци, и до колкото знам животните не говорят. Естествено има обеснение за това нещо но нека всеки сам си го обесни на себе си. 😄
Елена Димитрова
Елена Димитрова преди 20 дни
Малко късно пиша коментар , но за мое съжаление сега гледах епизодода ви. Искам само да кажа че МНОГО ясно се чува тъпъна . Там там . тамтам
Danielle Bankovic
Danielle Bankovic преди 20 дни
И аз съм дева
Християн Иванов
Християн Иванов преди 20 дни
искам лятото пак но по подготвени да сте знам че имаш по хубава техника.
Людмил Митев
Людмил Митев преди 20 дни
Слави, ако правиш нещо подобно пак, моля те, вземи ме с теб!
Viki BNHA
Viki BNHA преди 20 дни
Слави ти забелязали че на първото"зад теб" Веселин завъртя камерата към храста от където реално се чуваше звук се едно го е чул
Калоян Иванов
Калоян Иванов преди 21 ден
На истина се чува зад теб
Кристин Тодорова
Кристин Тодорова преди 21 ден
Много ми се иска,поне на мен,да има втора част в Шишенци за по-дълго .Много ми херсват такъв тип видеа .Браво!❤️😇
Melis Sabrieva
Melis Sabrieva преди 21 ден
Да и утивате на гробища
Lora Ivanova
Lora Ivanova преди 21 ден
Много ме обърква тази твоя смесица от любов към паранормалното и рационализъм. 😃 Прекаленият скептицизъм показва страх и желание свръхестественото да не е истина... Не го разбирам. Иначе разбирам нуждата от някакво доказателство, но така или иначе аз вярвам категорично както в паранормалното по принцип, така и в тези конкретни легенди. Не съм много сигурна как точно звучат чакалите и е ясно, че въображението лъже много, но все пак да объркаш чакал с мъжки, женски, детски гласове и тъпани ми звучи малко странно... Или поне в този случай най-вече звуците като от тъпан ми се сториха най-подозрителни. Също така това, че кучетата лаят е доста голям плюс в полза на вярващите. Ясно е, че те не лъжат и че са много по-сензитивни. Ако куче реагира със страх, не го лъже въображението. П.п. Много ме радват тези местни хора какви са непокисти. Аз изтръпвам от ужас, може би точно защото вярвам с цялото си същество. Също много ме радва и как се шегуваш с зодията си, понеже имам личен проблем с девите... 🤪 След това "зад теб" се оцъклих яко... 😰 Ама се чудя какъв слух и концентрация имат тия хора, дето са го открили. Никога нямаше да го забележа. 😄
Ιωάννα. Βασίλειου
Да,и аз го чух в началото но помислих че момичето му казва -зад теб
Pavlina Decheva
Pavlina Decheva преди 21 ден
Слави ако ходиш пак към Шишенци вземи друга камера за нощно виждане със хубаво качество
Lubomira Asenowa
Lubomira Asenowa преди 22 дни
Наистина ще сме много доволни ако направиш втора част на село Шишенци, наистина според мен никой ютубър не би направил това което ти правиш ще се мн доволни ако има втора час на Шишенци през лятото БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИЕТЛНО СЛАВИ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Nadia Spahieva
Nadia Spahieva преди 22 дни
Според мен това е женски глас, по-скоро шепот
Nadia Spahieva
Nadia Spahieva преди 22 дни
Аз чух звуците
Nadia Spahieva
Nadia Spahieva преди 22 дни
Аз досега не бях чувала за това село и за легендите, свързани с него
Nadia Spahieva
Nadia Spahieva преди 22 дни
Много добра идея за други такива места. С интерес ще ги изгледам.
Nadia Spahieva
Nadia Spahieva преди 22 дни
Аз го гледах
Dara Perenovska
Dara Perenovska преди 22 дни
Този звук който беше записала нощната камера освен кратките бзз и говорът ви ми звучеше като "РДИТЕЛИ!" и все пак не съм много сигурна
Miroslava Ilieva
Miroslava Ilieva преди 22 дни
Оооо оооо Да
Елица Манева
Елица Манева преди 23 дни
Изплаших се 😱 там кадето някой казва зад теб
Lachezar Ivanov
Lachezar Ivanov преди 23 дни
Слави там кадето казваше че секунди преди да излезете се е случио нещо в храстите от страни на камерата онази за нощното виждане забелязах някъква фигура.
Simon Redurect
Simon Redurect преди 23 дни
Изглежда все едно Шишенци е село, в което никой не живее, защото ти каза, че е имало И ДРУГИ ИЗОСТАВЕНИ КЪЩИ около вашата
Mihail Mitkov
Mihail Mitkov преди 23 дни
Има три ЗАД ТЕБ и кото се обръщаш след многото джвакане
bossa na kokosa anatoliev
bossa na kokosa anatoliev преди 23 дни
Super video slavi bravo
Напред
Mysteries of Bulgaria - The Movie
2:06:35
Показвания 1,5 млн.
Съквартиранти Е06
14:02
Показвания 100 хил.
Тази кутия е по-добра от Razer! 🤯
3:02:39
Съквартиранти Е06
14:02
Показвания 100 хил.
MvRyhan Funny videos #tiktok Best tik tok
0:15
Показвания 51 млн.
Закончили Школу За 24 Часа!
23:00
Показвания 889 хил.
Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Nisan 2021
2:10:29
Показвания 990 хил.
Yasak Elma 105. Bölüm
2:1:47
Показвания 1,2 млн.
Sadakatsiz 25. Bölüm
1:41:28
Показвания 738 хил.