Тъмен

НЕ ИСКАТЕ да Ходите в тази ПУСТИНЯ - Тайните на Зоната на Тишината 

Абониране
Показвания 242 хил.
98% 19 000 296

Ето защо не трабва да стъпвате в тази странна пустиня в Мексико. Определено едно от май-мистериозните места на планетата Земя и обект на интерес от много години насам. За обаче, въпреки предупрежденията, много хора пътуват специялно, за да я видят. Ще разберете от днешният епизод на Нещата, които не искат да знаете - Зоната на Тишината.

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash6" и 3% от техника с "Clash6PC" - ozn.bg/2mn0oIf
🛍 5% отстъпка от периферия в Ardes.bg с промокод "TheClashers" и 3% от техника с "TheClashersPC" - bit.ly/2JTtdNo

Може да си купите всякакви интересни неща като материали за училище, раници, игри и много други с намаление, като използвате моя промокод за отстъпка. Ще го видите по-горе. 😀 Ако ви се четат интересни тайни и загадки, проветете книгите ми по-долу! Сигурен съм, че ще ви харесат!

📘 Поръчай НОВАТА ми книга "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" с отстъпка тук: bit.ly/3lqComy
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR
📗 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI

Ако обичате да пътувате до екзотични, но и мистериозни места, то може би Мексико е най-правилната туристическа дестинация за вас. Там има древни пирамиди, страхотни плажове, красиви хотели и да не забравяме, прекрасна храна. ❤️В ресторантите сервират такива изкушения, че всеки би останал очарован. В днешният епизод на нещата, които не искат да знаете обаче няма да ви водя на ресторант или на хотел.

Отправяме се на пътешествие към място, което се счита за едно от най-загадъчните не само в Мексико, но и в целия свят. Става въпрос за Зоната на тишината, място, което е обект на изследване още от 70-те години и продължава да е притегателна сила за много търсачи на силни усещания. Какво кара хората да отиват там? 🧐 Какво точно търсят? Какво причинява честите аномалии? Това са въпроси, които остават без отговор.

Социални мрежи:
✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Най-интересното съвпадение, поне според мен, е фактът, че Зоната на Тишината се намира на същия паралел като Бермудския триъгълник, пирамидите в Египет и много древни храмове в Тибет. 😇 Дали обаче това е наистина спросто съвпадение. Местността на север е обозначена с табели от Мексиканското правителство и полетите над нея са забранени или силно ограничени. 🤫 Нарича се зона на тишината, защото там всички технологии някакси мистериозно отказват и се побъркват.

Сателитите в космоса губят сигнал, радиата започват да предават странни сигнали и езици, мобилните телефони нямат никаквъ обсхват и дори компасите се въртят като луди. ✅ Едно събитие дало началото на изследователска кампания в Зоната на Тишината, която построила база и започнала да изследва всички аномалии. ❤️Първото нещо, което учените забелязали е значително по-високата концентрация на паднали метеорити в сравнение с останалите райони около зоната.

Един от най-значимите метеорити за учените в световен мащаб е паднал именно там и той носи името Аленде. Значим е, защото освен голямото количество метали, по него са открити аминокиселини и малки следи от вода. 🙄На възраст е около 4.5 милиарда години и дава поглед към зародиша на слънчевата система. Наличието на градивните блокове на живота, аминокиселините също е озадачаващо.

Сигурен съм, че знаете какво да правите, ако видеото ви е било интересно нали. 😉 Не забравайте и да се присъедините към семейството на канала!

Публикуван на

 

8.09.2021 г.

Споделяне:

Споделяне:

Изтегли:

Зарежда връзки.....

Добавяне към:

Любими
За гледане по-късно
Коментари 1 353   
The Clashers
The Clashers преди 18 дни
Как сте в сряда? 😀 Надявам се новият епизод на "Нещата, които не искат да знаете"? да ви е изкефил. ❤️ Ако е така, знаете къде да цъкнете, нали? ✅ Пишете ми тук тема, която бихте искали да разгледам! 🙄 С пожелания за хубав ден! 😇
EMA BaDeMa Gaming
EMA BaDeMa Gaming преди 5 часа
Виждала съм поне пет пъти нло
Юсеин М.
Юсеин М. преди 7 дни
Бермудския триъгълник
Вельо Хайдутин
Вельо Хайдутин преди 8 дни
Също, ще е яко да разкажеш за нашите корени и Българската цивилизация, само че, пет/шес хилядолетия преди кан Омуртак, или по-точно за първата цивилизация в света. Защото когато Шумерите са дялкали историята за Гилгамеш на камъни, по нашите земи са се правили злати съкровища и артефакти без аналог в света, по начин не обяснен и до днес.
Mario Dimitrov
Mario Dimitrov преди 10 дни
Mnogo mi e haresal epizoda I tezi neshta koita si kazal sa mnogo verni😉i ako moje napravi nqkakuv epizod za izvun zemni
Tomi Gizdov
Tomi Gizdov преди 12 дни
Поздравления! Епизодите на подобна тематика са страхотни! Продължавай все така ;)
Katq Chusheva
Katq Chusheva преди 6 часа
Да👻☠
Евелина Илиева
Евелина Илиева преди 18 часа
Аз съм виждала светлина незнам дали беше НЛО, но беше много странно видях го в небето помислих че е от самолет обаче не беше защото дойде след около 5м на прозореца ми а аз говорех по телефона и просто замлъкнах! Стоя тази много ярко синя светлина около 1м, а аз не знаех какво да кажа🤔
Todor Todorov
Todor Todorov преди ден
Da 👆👍
v.dobreva _5
v.dobreva _5 преди 2 дни
Такъв тип клипове са много интересни ! Можеш да разгледаш, като идея за клип, материали свързани с най-страшната легална къща на ужасите, която ако преминеш успешно и се задържиш колкото се може повече в нея, печелиш 20 000 долара. Има много интерес към нея но и неодобрение, защото нещата които се случват в нея не са съвсем безобидни. Интересно е че се влиза след обстоен медицински преглед и договор от 40 страници, който подписваш- къщата се казва Mckamey Manor.
Kostadin Besov
Kostadin Besov преди 2 дни
Направи клип за сектата на Шоко Асахара, която пусна зарин в Токийското метро в следствие на което загинаха 13 души и вкара в болница около 6000. Из Ютуб почти нищо няма или ако има е на японски. Той е интересен понеже преди да стане убиец е бил доста популярен в Япония имал около 10000последоватвли, канили са го по всички канали и дори е участвал в дебати с японските политици.
ilko ilkov
ilko ilkov преди 2 дни
да искаме подобни видеа слави обичаме те !
Salih Idrizov
Salih Idrizov преди 2 дни
da haresvam takiva epizodi
Atanas Vasilev
Atanas Vasilev преди 3 дни
Дано да стигнеш 1 010 000 абонати
Atanas Vasilev
Atanas Vasilev преди 3 дни
Кога ще пускаш клипче на село Бумалча лов за теб слави
gsmservise smiadovo
gsmservise smiadovo преди 3 дни
Слави, на мен ми е слаб ангела и ме пробиват тръпки само като си помисля за това
Nikola Nenchev
Nikola Nenchev преди 3 дни
да
Cvetina Cekova
Cvetina Cekova преди 3 дни
Да
Don Emilyano BulgareSSe
Don Emilyano BulgareSSe преди 3 дни
Направи епизод за пещерата на душите по късно преименувана на махараджите в индия.там е погребан Исус от назарет
Diana Mladenova
Diana Mladenova преди 3 дни
Ци
Alex Preda
Alex Preda преди 4 дни
Обожавам тези класации искам още 😇❤️
Vladislav Gerchev
Vladislav Gerchev преди 5 дни
Аз видях странна светлина преди около 20 години в небето над Разград и по това време имаше българско предаване за нло по бтв и до Разград в житните полета бяха открили фигури или нещо от рода
Jana Berge
Jana Berge преди 5 дни
Интересно е много. Прави още такива клипове
Луиза Илиева
Луиза Илиева преди 5 дни
Много интересен епизод Слави💖Ти си впечатляващо интелигентен човек
Nancy Viktorova
Nancy Viktorova преди 5 дни
Аз искам да отида там!
Николай Марковски
Абе интересни са ми, ама давай по същество! Недей да разтягаш локуми!
Цветомир Наков
Цветомир Наков преди 6 дни
Да
ivchoxd
ivchoxd преди 6 дни
Супер видео! Само на пред!
1 1
1 1 преди 6 дни
Поредната псевдонаучна история.Единственото вярно нещо във твоят клип е,че ракета се презимила по някакъв начин в района(Презимила, а НЕ разбила на милиарди пърченца, както твърдиш СЛАВИ!!!) през 1970г. Отам започнаха всичките лъжи и коспирации, които ти с удоволствие ги разпостраняваш, като гледам. И така през 1970г. правителството на САЩ нае група от местни жители, които да охраняват ракетата, запазвайки нейното местоположение и подробности в тайна, докато Американсите работници създават сложна система за да я разкопаят.След като си тръгнаха, изглежда, че някой е решил рекламирането на района, като място за странни и необичайни събития е добър начин за изкарване на пари. Отделно, чисто научно няма бермудски триъгълник за да сравняваш тази зона с този 27парарел, където уж съществува твоят най-добър приятел бермудският триъгълник. Оставаше да добавиш и украса, че извънземните са виновни за тази зона. И нека бъде ясно, че изследователите, които действително работят в региона, никога не са имали проблеми с радиосигнали или компаси. Моля ви хора научете ,,Бръснача на Окам''.Поне за това си направете трудът.
Живко Дачев
Живко Дачев преди 6 дни
Още такива клипове
Tsvetomir Bonev
Tsvetomir Bonev преди 7 дни
Разбира се, продължавай в същия дух! Всичките ти серии са великолепни!!!
Victor M
Victor M преди 7 дни
Обичаме такива видеа. Искаме още такива!
Юсеин М.
Юсеин М. преди 7 дни
Да направи относно берлудския триъгълник ще бъде доста интересно
Елизабет Лалова
Елизабет Лалова преди 8 дни
Страхотно видео още такива ако може поздрави
Марин Рангелов
Марин Рангелов преди 8 дни
Слави, имаш ли видео за бермудския триъгълник?
Вельо Хайдутин
Вельо Хайдутин преди 8 дни
Евала, Слави! Смислените неща вигани са добре. Пък, който иска може и да научи нещо.Мисля, че ще бъде итересно, видео за магичния връх Кайлаш в китайските Хималай, който няма документирано изкачване, и за който се смята, че е пирамида, построена от хора, а там е мистичното царство Шамбала.
Stoianka Yotova
Stoianka Yotova преди 8 дни
Чудесни клипове,поздравления. Не знам,правили ли сте за сомати, Тибет за Хиперборея-вътрешната земя и атлантите по нашите земи.
mariqn goranov
mariqn goranov преди 8 дни
аз,знаеш ли къде неискам да ходя в северна корея
Teodor Stamberov
Teodor Stamberov преди 9 дни
Да. Супер са такива видеа 👍🏻
Симеон Калчов
Симеон Калчов преди 9 дни
Връх кайлас и да интересни са
Nikola Bakalov
Nikola Bakalov преди 9 дни
Обичам аниме
daniel kurshumov
daniel kurshumov преди 9 дни
Много интересно видео продължавай така 👍🏻
Nikolai Semkov
Nikolai Semkov преди 9 дни
Още такива клипове. Благодаря за предаването. 👻
Victoria Vlaikova
Victoria Vlaikova преди 9 дни
Слави прави още такива клипове
Габриела В.
Габриела В. преди 9 дни
Здравей, Слави! Може би пиша малко късно, но исках също да дам " гласа " си "ЗА" още такива видеа! Благодаря ти! 😊🤗
Gabriela Nikolova
Gabriela Nikolova преди 9 дни
Много са интересни клиповете на тема мистерии :) Ще се радвам да има още
Djani Hristov
Djani Hristov преди 10 дни
Слави правиш най интересните и качествени клипове
Fack You
Fack You преди 10 дни
Знаете ли че Русия ще направи първия контакт със извънземни!
Yani Todorova
Yani Todorova преди 10 дни
Предлагам да направиш клип за конспирация "кариера-земя"
Здравко Андреев
Здравко Андреев преди 10 дни
Давай Славче! За твоите видеа живея! 😁 Майтапа настрани правиш всичко все по-яко и пеодължавай напред имаш моя респект!
Ivailo Proikov
Ivailo Proikov преди 11 дни
Слави наистина видя моята дъщеря нещо което свети и лети внебето!
Калоян Димов
Калоян Димов преди 11 дни
Браво браво много интересно предаване
koko Bg Proto gaming
koko Bg Proto gaming преди 11 дни
Много са интересни моля те прави повече неща за извънземни и подобни като това клипче please 🙏
Александър Симеонов
Как да се свържа с вас. Писах във ФБ, но много не културен човек отговаря, ако сте вие жалко
The Darina show!🖤
The Darina show!🖤 преди 11 дни
Да много интересно!
Boryana Lecker
Boryana Lecker преди 11 дни
Да , харесва ни видеото. Бихме искали още по подобни теми!
MR. LION
MR. LION преди 11 дни
интересно ми е
Пресиян Катев
Пресиян Катев преди 11 дни
Да
Константин Попов
Константин Попов преди 11 дни
Може ли епизот за животните в черно бил. Благодаря предварително.
Aleksandra Mihaleva
Aleksandra Mihaleva преди 12 дни
С удоволствие ще изгледам и следващо видео на такава тематика!
Mario Tzenov
Mario Tzenov преди 12 дни
Да Слави!!! Направи още братко! : ))
Албена Тошева
Албена Тошева преди 12 дни
С
Любен Пашов
Любен Пашов преди 12 дни
Много са интересни тези истории, още повече когато информацията е изчерпателна и добре поднесена. Браво!
Veselin Milanov
Veselin Milanov преди 12 дни
Слави моля те направи клип за 9/11/2001 световният търговски център 🏙✈🗽
kris_e_toi
kris_e_toi преди 12 дни
Преди 1 седмица в град Велико Търново имаше 4 светлини кръга в небето и четерте седяха за едно място по 3 часа като постепенно след това избледняваха, бяха наредени в една редица един след друго не бях много големи ,опитах се да ги заснема с камерата на телефона ми който впрочем е iPhone X пробвах също и с на баща ми Samsung galaxy s10 ,но и от двата не си лечеше ,тези същите кръгове не се появиха повече
Евелин Асенов
Евелин Асенов преди 12 дни
Умирам си за подобни теми, за това и съм тук от доста време!
maria pakova
maria pakova преди 12 дни
Да!
Nadka Rasheva
Nadka Rasheva преди 12 дни
🤫🤫🤫🤫🤫🤫
Димитър Томов
Димитър Томов преди 12 дни
Веднъж като ходихме на Чипровци бяхме на хижа Явор и през ноща, аз, сестрами и майка ми бяхме навън на двора и бяхме легнали на земята и гледахме звездите, докато по едно време аз видях нещо което се движеше на небето толкова бързо че почни не можех да го видя и беше със слаба светлина и се оказа НЛО
ROSEN BG IGRI
ROSEN BG IGRI преди 12 дни
Слави, прави още такива клипове
Kristina Mihaylova
Kristina Mihaylova преди 12 дни
дададдадададададададдада
Нати Натиии
Нати Натиии преди 12 дни
Обожавам такива видеа! ☺️
Mitko 2011
Mitko 2011 преди 13 дни
Аз докато бях на парк видях нещо като Енело то светеше и премигваше през деня
Viola yaneva
Viola yaneva преди 13 дни
С удоволствие бих гледала повече такива видеа!
Иван Петров
Иван Петров преди 13 дни
Предлагам да се събират средства за да можем да посещаваме такива места. Как мислиш слави. Ще се разучи какви мерки трябва да се направи. Какво е позволено за да няма после глоби
Иван Петров
Иван Петров преди 13 дни
Паронормални неща ако са се случвали скоро такива клипове
Иван Петров
Иван Петров преди 13 дни
Прави само такива клипове
SA6EEEto
SA6EEEto преди 13 дни
Чакам 2ра част
Ivailo Dimanov
Ivailo Dimanov преди 13 дни
прави още такива видеа
Ivailo Dimanov
Ivailo Dimanov преди 13 дни
да
Це студио
Це студио преди 13 дни
Супер видео 👏⭐
Георги Дечев
Георги Дечев преди 13 дни
Аз видях 4 енелота как се въртят
INTERCOER
INTERCOER преди 13 дни
На мен лично са ми много интересни
Nedko Kostadinov
Nedko Kostadinov преди 13 дни
Слави искаме още такива клипове като този Благодаря ти за труда
ALI hodojnika
ALI hodojnika преди 13 дни
Да видиях не 1 пт а 6 птим енелота и минаваха един сред друг бяха кам 47 енелота
George
George преди 13 дни
Любимата ми поредица!Веднага гледах глипа !Успех!
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov преди 13 дни
Искам още такива клипчета... Нло и подобни....
Neftin Mustafa
Neftin Mustafa преди 13 дни
Епизода е интересен. Продължавай в същия дух. Искам още да кажа, че и на мен ми се е случвало да видя странни светлини на небето преди повече от 35 години. Бях в моето село Райнино Разградско. Беше тъмно около 22-23 часа,когато много ясно видях една или две светлини, които се движеха хаотично и то много бързо. Това продължи може би около 10 минути след което изчезнаха. Какво беше това (вече съм на 50 години) и сега не мога да си го обясня. За съжаление тогава нямаше смартфони да направя видеоклип.
Славей ЛУКОВ
Славей ЛУКОВ преди 13 дни
Здрасти,Слави! Кога ще почнеш да качваш видеа за БГ?Цяло лято нищо?!
Stefi Tashkova
Stefi Tashkova преди 13 дни
Даа
Emma Queen
Emma Queen преди 13 дни
:'( е какво стана със село Шишенци?
Valeri Gulev
Valeri Gulev преди 13 дни
Продължавай с търсенето по тази тема Слави, перфектно се справяш
Viktoriq Kamenova
Viktoriq Kamenova преди 14 дни
😱😰😨👽☠️
Nikolay Manev
Nikolay Manev преди 14 дни
Да
Иван Доспаткин
Иван Доспаткин преди 14 дни
аз моите приятели видяхме енело в Гоце Делчев
Filip Iliev
Filip Iliev преди 14 дни
видех вав Германия нешто силна светлина прес нушта и извиках полиция но пеше интересно тъи като ме заградиха и ме закараха до удома
Ванко Иванов - Дизела
Разказано по този начин,винаги ще е интересно. Браво Слави давай в същия дух!
Борис Стефанов
Борис Стефанов преди 14 дни
10:03, ако се за гледате ще видите пици на пирамидата🤯
Rumen Rumenov
Rumen Rumenov преди 14 дни
3:00 много ми е интересно прави още такива видеа
Георги Теменлиев
Георги Теменлиев преди 14 дни
Търсим
Кирил Иванов
Кирил Иванов преди 14 дни
Da
Stilkata Oficial
Stilkata Oficial преди 14 дни
Аз и баща ми два пъти бяхме видели една ярко червена светлина която се движеше много бързо във всички посоки и беше толкова бърза че едвам я засичахме.
Yordan Tsvetkov
Yordan Tsvetkov преди 14 дни
Слави,много ти харесвам клиповете.
Konstantin Boyadzhiev
Konstantin Boyadzhiev преди 14 дни
Готин клип прадължавай все така
Fenomena
Fenomena преди 14 дни
Такива епизоди са ми много интересни Слави и ако може търси още подобни места. Много ти благодаря 🙂😊☺️
Напред
Apple Event - September 14
1:18:47
Показвания 18 млн.
Ship Launch | 10 Awesome Waves, FAILS and CLOSE CALLS
11:53
Apple Event - September 14
1:18:47
Показвания 18 млн.
The Matrix Resurrections - Official Trailer 1
2:53
Показвания 34 млн.
Evlilik Hakkında Her Şey 1. Bölüm
2:4:36
Показвания 1,8 млн.
Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm
1:40:11
Показвания 1,3 млн.
Ed Sheeran - Shivers [Official Video]
3:58
Показвания 29 млн.