Тъмен

Топ 10 ПОТИСНАТИ ИЗОБРЕТЕНИЯ, които щяха да ПРОМЕНЯТ СВЕТА 

Абониране
Показвания 281 хил.
98% 21 000 320

Вижте кои МАШИНИ и ИЗОБРЕТЕНИЯ щяха да променят света, ако не бяха потиснати от правителствата и големите компании! 🔴Светът, в който живеем понякога може да е странен, особено когато говорим за пари!

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash5" и 3% от техника с "Clash5PC" - ozn.bg/2mn0oIf​​​​​​​
🛍 5% отстъпка от периферия в Ardes.bg с промокод "TheClashers" и 3% от техника с "TheClashersPC" - bit.ly/2JTtdNo
📘 Поръчай НОВАТА ми книга "Топ мистериите на ВСЕЛЕНАТА" с отстъпка тук: bit.ly/3lqComy​​​​​​​
📙 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: bit.ly/2O6xJXR​​​​​​​​
📗 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: ozn.bg/2OMkauI​​​

Ние хората се радваме на иновативни технологии, особено когато те правят живота ни по-лесен и ни помагат в различни сфери. Повечето от изобретатели от миналото са тръгнали именно с такава нагласа, когато са правели великите си открития. За съжаление обаче историята не винаги е проста и лесна за разбиране. Има скрити неща, които за нас са непонятни, но за хората, които притежават властта са важни.

В днешната Топ 10 класация на The Clashers искам да си поговорим за някои изобретения, които щяха да направят света ни едно по-добро място за живеене. По различни подбуди обаче, те не стигат до нас! Защо?

Социални мрежи:
✦ Facebook: bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Започваме с един компютърен гений от миналото, когато техниката тепърва се е развивала с бурни темпове. Той е измислил таква компресия на файловете, която до ден днешен не може да бъде достигната. Големи тек компании са искали да я купят, но нещо странно се случва. Ще разберете какво от новото видео. Ще ви разкажа и за едно легендарно устройство, наречено хроновизьор, което е създадено във Ватикана, но не се знае съдбата му. В днешна Италия все още се говори за това, но дали наистина е унищожено, както се споменава? Тютюнопушенето е вредно, но знаете ли, че една компания успява да създаде безопасна цигара... Какво се е случило с това изобретение? Много пъти съм ви разказвал за Никола Тесла и неговата визия за безплатна енергия. Той е бил на прага на нещо голямо, но колемите енергийни корпорации му попречват да завърши изобретението си.

Знаехте, ли че в миналото са направили машина за дъжд. Разбира се това е доста смело твърдение, но при няколко документирани изпитания тя работела. Дали се използва и днес? Автомобилите са част от нашето ежедневие от много години насам. Ние сега се борим със замърсяването от тях, но знаехте ли, че в миналото един човек е създал двигател, който се задвижва единствено от вода. Ще ви запозная с този изобретател и неговото творение. Преди 30 години, мъж създава материал, който е супер устойчив на всякакво външно влияние - особено от крайно високи температури. Той демонстрира изобретението си в ефир и всички са впечатлени. Какво става обаче с него?

Отново се връщаме при автомобилите, защото искам да ви разкажа за един карбуратор, който намалял разхода на гориво в пъти. Неговият изобретател се среща със странни обстоятелства и творението му така и не вижда бял свят. Фармацевтиката и здравето на хората са друга област, където постоянно се правят иновации. В лекурането на хора има много пари, но в излекуваните няма. Това е и големият проблем на гигантските технически компании, които управляват нововъведенията. Вечна машина? Перпетуум Мобиле? Чували сте го, нали? Вярвате ли наистина, че все още не може да се изобрети и законите на термодинамиката не го позволяват...

Надявам се видеото за топ 10 потиснати изобретения да ви е харесало и ако е така, може да му оставите по едно палче! Също, абонирайте се за канала и то с камбанарията, за да получавате нотификации, когато кача нещо ново.

Публикуван на

 

19.06.2021 г.

Споделяне:

Споделяне:

Изтегли:

Зарежда връзки.....

Добавяне към:

Любими
За гледане по-късно
Коментари 875   
The Clashers
The Clashers преди 3 месеца
Хей хора, надявам се видеото да ви хареса! ❤️ Праснете лайка и да не забравите да го споделите! ✅ Хубав уикенд на всички! 😊
SA VI OR
SA VI OR преди 2 месеца
Многу добре видео ,о баче сичките научници видиш ли ,че не се вече мегу нас😢,това е зашто има ного големи сили зли сили ,не дозволјаваат на научниците ,да направаат хубави нешта за хората за народа ,поздрав😎🔟ного добре поз од МАКЕДОНИЈА🙋
Boris Marinov
Boris Marinov преди 2 месеца
Нее истина колко много пуших но слава на бог ги отказах
Boris Marinov
Boris Marinov преди 2 месеца
Откозах цигарите от 1 година и 3 месеца пуших по три кутий нее истина
Martyn Bahshevanscy
Martyn Bahshevanscy преди 3 месеца
Най-хуавият клип Слави и хубав ликенд.
TDM Tanrısı
TDM Tanrısı преди 3 месеца
Аз живея близо до там
marqn kamenov
marqn kamenov преди 6 дни
Si4ki
Ivo Tanev
Ivo Tanev преди 17 дни
Пуша и немога да ги спра
Milica Lazhova
Milica Lazhova преди 20 дни
Да пуша един път ги спрях за периода от 4 месеца, но след това ги почнах отново ,но в много малко на брой изпушени цигари ,някаде 3 - 4 на ден.
Maria Andreeva
Maria Andreeva преди 22 дни
Най-тъжната класация...
Dancho Dimitrov
Dancho Dimitrov преди 28 дни
Моята кола гори по 5 на 100
Alex Alex
Alex Alex преди месец
11/100
Alex Alex
Alex Alex преди месец
Ne pusha
~ Vixi Pixie ~
~ Vixi Pixie ~ преди месец
Не мога без телефон и BGbin
Borislava Savova
Borislava Savova преди месец
таблет 😘
Marian Hristov
Marian Hristov преди месец
Az pushih 10 godini i edna sutrin pih kafe s posledna cigara v kutiqta i ot togava ne sum palil veche 5 godini
MEGABulwark
MEGABulwark преди месец
Интересно ми е тия нещастници дето са скрили машината за рака, ако някой техен близък е болен от рак дали ще го извадят да ги излекуват и пак да го приберат или просто ще ги оставят да умрат от рак въпреки че държат устройството????? И колко хора още трябва да умрат от рак преди да почнат да лекуват или поне да се правят още подобни устройства?????? Много алчно.
Petar Belchev
Petar Belchev преди месец
Пуша като комин-две кутии на ден.Преди доста години пробвах да откажа цигарите с Табекс и изкарах осем дена.Преди няколко години пак се опитах, но не се получи.Вече не правя опити, но препоръчвам на всички да се опитат.Заслужава си!
Galia Strashimirova
Galia Strashimirova преди месец
Слави, защо не направиш видео за Браун газ?
Boris penev
Boris penev преди месец
Моята кола е mercedes-55amg и гури на 100км 25/100 бензин
Gosho Goshev
Gosho Goshev преди месец
има мног изобретения които обаче не биват патентовани, защото така повечето гиганти ще останат без работа и индустрията в някои сфери просто ще западне
ILKO PETKOV
ILKO PETKOV преди месец
А сега да ви питам на кое дави вярваме на извънземните които са давали информация На USA със технологи или на човешки учени които им открадват познанията??? Аз поскоро вярвам на второто.
Стефи Стеф
Стефи Стеф преди месец
Малко късно виждам водеото, но ще споделя без кое изобретение не мога да изкарам и 1 час. Това е сензора за измерване на кръвна захар. Въпреки, че има какво още да се желае, той си е една много добра техника която спестява боденето на пръстчета особено при дечица! Поздравления за канала страхотен е, ще продължаваме да ви следим с интерес.
Maria Tan
Maria Tan преди месец
Не мога да посоча конкретно кое ме впечатли най-много, защото всички истории бяха впечатляващи! Почти за всички не бях чувала, а са невероятни и интересни. Глупостта на човечеството (да задушава способните и умните) продължава да ме изумява.
the Gamer
the Gamer преди месец
Телефона 😂😂
Miryana Ivanova
Miryana Ivanova преди месец
тел и лаптоп
George
George преди месец
Ах как се дразня,за това че ИМА!Има неща и изобретения,ама някой ги подтиска. Просто е отвратително,как някой пречи на изобретенията.Не преди,Ами и СЕГА! Хората трябва да са заедно!Заедно е начинът! Заедно можем всичко! Чудесен клип!Най - добрият,за сега според мен!😃
bobcho nikolaev
bobcho nikolaev преди месец
Честно казано най-интересно ми беше поразяващата прилика на Вилхелм Райх с Бойко Борисов. Първоначално като показа снимката все едно показа Бойко.
Veronika bozhkova
Veronika bozhkova преди месец
Smartfona
Nini Ninova
Nini Ninova преди месец
Много ми хареса видеото! Мисля, че изобретението на Тесла, щеше да е много полезно в наши дни, именно това, да не се притесняваме от сметките за ток. Това, за съжаление може да се случи, когато изразходваме ресурсите на земята. Има много интерсни български учени в миналото, които и техните изобретения са така потиснати. Пример за това е, лазер, който е способен да разреже всичко, но не и човешка плът. Разработен е, като се променят водородните връзки на водата.
Yanislav Delchev
Yanislav Delchev преди 2 месеца
Не знам унува дето гадаи Слави но може би наследниците са му водни пистолети
Mariya Chimeva
Mariya Chimeva преди 2 месеца
Да, пушех...и ги спрях,за което си БЛАГОДАРЯ
Mariya Chimeva
Mariya Chimeva преди 2 месеца
Интернет на телефона
LightFalls
LightFalls преди 2 месеца
08 - Безопасни цигари. Определено биха спасили доста хора.
neophytov
neophytov преди 2 месеца
Всичко произлиза от човешката алчност. Не само на големите корпорации, но и на самите изобретатели, които искат да капитализират своите изобретения. Тук, обаче, те попадат на територия, която им е чужда и, както виждаме, е крайно опасна. Мисля, че информацията за едно революционно изобретение трябва да се разпространи БЕЗПЛАТНО и максимално широко в момента, в който се появи, за да не може да бъде прикрита чрез убийството само на един човек (в случая самия изобретател). И забравихте да споменете за генератора на Джон Сърл. Може би защото е още жив.
Nenchi Vutova
Nenchi Vutova преди 2 месеца
Не мога без очилата ми с диоптер
Diana Kostova
Diana Kostova преди 2 месеца
телефоня
Bobi Turboto Service
Bobi Turboto Service преди 2 месеца
Поредния повърхностен епизод, с повърхностна информация. Слагай детайли и анализ, няма стойност това преплитане на непроверени факти. Идеята е: Давай да трупаме количество.....
iniuram
iniuram преди 2 месеца
po-dobro ne se zapochva s izobreteniq, a s misleneto na horata. ako horata misleha po-razlichen nachin, onezi izobreteniq nqmashe da se zabranqt.
MOVIECLIPS
MOVIECLIPS преди 2 месеца
Светът ще се промени само тогава, когато парите изчезнат .................... На въпроса докога ще е така отговора е до следващата световна война ......
Атанас Атанасов
Атанас Атанасов преди 2 месеца
Карбуратор на Румен
Атанас Атанасов
Атанас Атанасов преди 2 месеца
Браво Слави смело напред към 1000000 абоната
Deqn Tonev
Deqn Tonev преди 2 месеца
Трябва да ъ изобрети батерия или генератор на вакомна снова и това ще реши енергийте ни проблеми
Стефан Делиов
Стефан Делиов преди 2 месеца
Накрая всички умират мистериозно :)
Stilqn Georgiev
Stilqn Georgiev преди 2 месеца
Бате дееееба и мерджана дейба дай и аз да му слагам вода,че тия 30/100 нещо не ми харесват😅
VeilSide_
VeilSide_ преди 2 месеца
Самия факт, че почти всички са измрели мистериозно, доказва, че са стигнали до нещо, което може да промени света. Електрическите автомобили също са можели да навлязат масово още преди 100-тина години и сега въздуха да е по-чист, но докато нефта не свърши дизели все ще си има. (Нали се сещате от какво е направен Дубай за 10 години? Точно така - от черното злато)
Foxy Bg WC
Foxy Bg WC преди 2 месеца
Това видео беше много интересно! Натиснах лайк бутона защото ми харесва това видео! 6:05 не пуша защото съм твърде малка и никога няма да пуша защото е вредно! :)
Крипто-спекулант
Крипто-спекулант преди 2 месеца
Капитализъм, това ги спира.
Ralica Krumova
Ralica Krumova преди 2 месеца
продължавам да се убеждавам че ние хората сме много тъпи същества с всички тези изобретения които са скрити съсипани и т.н.можехме да живеем много по дълго и здравословно 🙊🙉🙈
Viena
Viena преди 2 месеца
Не аз никога не бих пушила Обещах го на мама и тате като бях на 5, а сега съм на 9 🤣
Stanimira Kostadinova
Stanimira Kostadinova преди 2 месеца
ДА ПУША И НЕ МОГА ДА ГИ ОТ КАЖА 🥺
Trinsh
Trinsh преди 2 месеца
Откритието е на българина Илия Вълков, повече известен в света, за наше съжаление, като австралиеца Юл Браун. Това за водният двигател.
Kaloyan Romanov
Kaloyan Romanov преди 2 месеца
Здравей Слави, този път направо не издържах и спрях клипът за да те питам - кому е нужно да задаваш нон стоп тези тъпи въпроси "колко от вас пушат цигари и т. н." имам чувството, че яко си се увредил на ментално ниво.
Ivan Zlatinski
Ivan Zlatinski преди 2 месеца
Това колите да се движът на вода въобще не е ново. Прадядото на моя бивша приятелка от Малко Търново област Бургас го е изобретил много отдавна , може да проверите казва се Илия Вълков или още Юл Браун. В Wikipedia пишат, че е от варна и е австрийски учен с български произход. Това въобще не е вярно той е чист Българин и е живял в Америка заради властта едно време след като е изобретил брауновия газ комунистическия режим сее опитал да го ликвидира и той бяга в Америка и там се е развивал. Аз имам копия от всички негови записки и дори и рисунки на схемите.
Valentin Georgiev
Valentin Georgiev преди 2 месеца
Привет Слави. Харесах замисъла и подхода ти към тази тема. Адмирации за желанието и постиженията. Едо допълнение от сравнително скоро. Постоянно-магнитен генератор с изходна мощност от 10 кв. за едно фамилни жилища. Разработен от Андрий Слободян и екипът на компания Infiniti SAV. Разработени са и други продукти от компанията. За наше съжаление този човек вече не е сред живите, поради мистериозен пожар в дома му. Ако все още беше сред нас, много малки жилиша щяха да се захранват с електричество от такъв тип магнитни генератори.
deni neshkov
deni neshkov преди 2 месеца
йо аз съм дете не пуша
Stanimir Petrov
Stanimir Petrov преди 2 месеца
Машината за предизвикване на дъжд не ни е нужна, можем просто да си измием колите😂
Stanimir Ivanov
Stanimir Ivanov преди 2 месеца
Перпетурал мобиле.... За термодинамика не си ли чувал Слави?
Serkan Sezgin
Serkan Sezgin преди 2 месеца
👍👍👍
Наталия Магерова
Наталия Магерова преди 2 месеца
Ее...как защо?Обикновенните хора трябва да пълнят касичките на шепа"богопомазани"Нямаш ли пари за лекарства..гушваш букета...
Ангел Вълчев
Ангел Вълчев преди 2 месеца
Може ли да направиш клип за глобалното затопляне.
Janeta Nikolova
Janeta Nikolova преди 2 месеца
Само аз ли си мисля че искам да съществува още fnaf защото те са от метал😂???
Виктор Лилов
Виктор Лилов преди 2 месеца
Аз не пуша цигари
Християн Маринов
Християн Маринов преди 2 месеца
Хубави клипове правиш, но човек много си досаден с това пришпорване да ти коментираме клиповете...
Mr. Li40
Mr. Li40 преди 2 месеца
Без гравитация перпето мобиле е невъзможно.
DreamZcape
DreamZcape преди 2 месеца
Много интересно видео Слави!
MCP_BOJIBG
MCP_BOJIBG преди 2 месеца
10литра
Kiril Peychev
Kiril Peychev преди 2 месеца
Земята има нужда от повече Човеци като Сноудън.
Melkor
Melkor преди 3 месеца
Ако идеите на тези хора бяха приети сега света щеше да е нещо прекрасно ама заради пари се ги избили всичките
Denica Purnarova
Denica Purnarova преди 3 месеца
Еха, страхотно видео, някой ден ще разберем в колко по-добър свят е можело да живеем. Тъжно е, това са само извадка от хората, всичко различно и иновативно бива потушавано за съжаление, дори и при по-обикновените неща:/.
Vlado Binev
Vlado Binev преди 3 месеца
da
Desi
Desi преди 3 месеца
17:59
Desi
Desi преди 3 месеца
13:27 можеше да излекуват майка ми, но само заради тъпите им пари те го скриха
Dimitar Kutsarov
Dimitar Kutsarov преди 3 месеца
Има толкова богати компании които са толкова зависими от това да получаават големи печалби, че дори не се интересуват какво ще озтавят за бъдещето поколение. За мен това безмислено защото с тези пари които изкарат няма всеедно да им се увеличи живота. По този начин те оставят такива щети на околната среда, които нормален човек не може да си представи. Те умират парите ги нямат, а щетите остават.
Alek Sandar
Alek Sandar преди 3 месеца
Всичко това са глупости, теории на конспирацията
Божидар Маринов
Божидар Маринов преди 3 месеца
как се казваше елемента за цигарите
Vladislav Gerchev
Vladislav Gerchev преди 3 месеца
Какви са изроди за да крият уреда за лекуване на рак
Victoria Hristova
Victoria Hristova преди 3 месеца
Слави, аз не мога без моя телефон😅
Valo
Valo преди 3 месеца
незнам кой и защо dislike-ва но само пречат не печелят!
os experimentator
os experimentator преди 3 месеца
ръсиш консперативни глупусти 80% от тезй "изобретения" са невазможни по какъвто и да е начин
rosen canev
rosen canev преди 3 месеца
Замислете се дали чрез "новите вирусчета" не се подкрепят правителствата, отговорни за пенсиите на хората. Населението застарява в световен мащаб, в БГ на един работещ " стоят" няколко пенсионера. Производството се роботизира и не е необходима работна ръка., но пък трябва да се изплащат пенсии. До 2030 г ще отпаднат милиони професии, които няма да са необходими. Как да подтиснем/решим проблема?! Подтискаме/натискаме/редуцираме/ унищожаваме.....както искате го наречете, "най-ненужното" население, "тежащо" на правителствата.....Затова корпорациите убиват, алчни за печлбите си. Продължавайте да си мислите, че те ИСКАТ да живеете повече. Колко са загрижени, че ви осигуряват и бонуси от 50 лв, ако се ваксинирате. Толкова ли сте наивни?!
Христо Мишев
Христо Мишев преди 3 месеца
Аз пуша
SA6EEEto
SA6EEEto преди 3 месеца
Аз съм чул или чел някъде че в Наса имат машина за безплатен ток и уж не я използват защото е била заключена в секретна стая
Tsvetina Kalcheva
Tsvetina Kalcheva преди 3 месеца
Невероятно видео!
Teodor Antonov
Teodor Antonov преди 3 месеца
Водата
pink Axolotl
pink Axolotl преди 3 месеца
Аз не мога да издарза без телефон и за един ден
Petq Cankova
Petq Cankova преди 3 месеца
аз искам да използвам машината за рак
Ирин Асенов
Ирин Асенов преди 3 месеца
Каде забрави Слави визитката за видеото за Никола Тесла !??????
Nazmie Sukrieva
Nazmie Sukrieva преди 3 месеца
NE
деян методиев
деян методиев преди 3 месеца
10/100km
Марияна Бяндова
Марияна Бяндова преди 3 месеца
Лечение на болестите... Толкова болести и операции ми минаха през главата... Ако само можеше да има такава машина... Да лекува...
Марияна Бяндова
Марияна Бяндова преди 3 месеца
Отказах цигарите миналото лято. Пуши ми се,реве ми се за цигари,но не докосвам... Това е...
Iv Motev
Iv Motev преди 3 месеца
За енергийните магнати също
Iv Motev
Iv Motev преди 3 месеца
Тесла е неудобен за 4 д-ви : СССР, САЩ, Британската империя и Третия райх
Mihail Georgiev
Mihail Georgiev преди 3 месеца
Пуша от 6 години вече,а съм на 20 години ;д спрях ги за 3 месеца и пак ги почнах за съжаление :)
Карина Кръстева
Карина Кръстева преди 3 месеца
Машината за лекуване за рак би променил света.... и може би щеше да избави моят покоен дядо от болеста.....😪😪😪
lion1682
lion1682 преди 3 месеца
Това за рака и сега си го има, но не е само за рак а за всички болести. Нарича се биорезонанс.
TheMarty 17
TheMarty 17 преди 3 месеца
Здравей, Слави! Страхотно видео! Само исках да ти кажа, че има грешка в заглавието, подтиснати, а не потиснати изобретения.
хампарцум хачикян
хампарцум хачикян преди 3 месеца
Телефона
VARYAGIN
VARYAGIN преди 3 месеца
Докато човечеството е фокусирано върху печалбата и парите, няма да се развива и да достигне потенциалът на космическа нация никога, дори хиляди години да минат. Медицина, енергетика, култура...нещастен свят, а човеечството е болест за тази планета.
Mario Kasabov
Mario Kasabov преди 3 месеца
14:53 абсолютно е така .Ама иначе измислиха набързо прототип ваксинките срещу ковид. Загрижил се вълка за агнето. Няма и да се тествам дори .
Mario Kasabov
Mario Kasabov преди 3 месеца
1.4 Punto 2007/ 10газ .Ще преминавам към дизелите.
vladislav aleksandrov
vladislav aleksandrov преди 3 месеца
Човек дядо ще ще да е жив
Красимир Николов
Красимир Николов преди 3 месеца
Проф.Стефан Найденов - Гориво от вода
GOLDEN BOY
GOLDEN BOY преди 3 месеца
Защо на корицата си като отвлечен
Напред
Uzak Şehrin Masalı 1. Bölüm
1:54:53
Показвания 3,1 млн.
Наречи го бизнес
18:09
Показвания 174 хил.
Uzak Şehrin Masalı 1. Bölüm
1:54:53
Показвания 3,1 млн.
Наречи го бизнес
18:09
Показвания 174 хил.
VW Passat B6 R36 | Test and Review | Bri4ka.com
25:56
Bir Zamanlar Çukurova 105. Bölüm
2:16:46
Показвания 1,2 млн.
Yasak Elma 113. Bölüm Fragmanı
0:35
Показвания 2,3 млн.
Опитвам пица от 17 ресторанта
10:36
Yargı 2. Bölüm 2. Fragman
1:02
Показвания 1,5 млн.
Враг пред портата
9:47
Показвания 294 хил.